Udon tészta 200g – Ita-San

300 Ft

Leírás

Az udon tészta a japán konyha leggyakrabban használt tésztafélesége. Búzalisztből készült különleges vastag tészta. Leggyakrabban tésztalevesekben, különböző húslevesekben tálalják.

A nyári meleg időszakban a hidegen tálalt udon ételek válnak népszerűvé. Ilyenkor valamilyen mártogató szószba mártják a tésztát. Az udon tésztához gyakran használják a frissen reszelt gyömbért, zöldhagymát, vasabit, szezámmagot vagy a norit.

Elkészítési javaslat: A forrásban lévő vízbe dobjuk 3 percre és szűrjük le. A tészta előfőzött, ennyi idő alatt elkészül.

Összetevők: búzaliszt, vzí, módosított tápióka keményítő, só, savanyúságot szabályozó (E270, E260, glukono deltalakton, E296, E325, E350i).

Kiszerelés: 200g

Allergén információ: glutént tartalmaz.