Vas komplex kapszula – InnoPharm

1 550 Ft

Leírás

A vas a vérképzésben és a vér oxigénszállításában, valamint a sejtek anyagcseréjében játszik kiemelkedő szerepet. Mivel szervezetünk nem képes vas előállítására, a felhasznált vasat a táplálkozással kell bevinni.

Az InnoPharm Vas Komplex speciális összetételének köszönhetően hozzájárul a szervezet vasigényének fedezéséhez.

A kapszulában található C-vitamin segíti a vas felszívódását, míg a hisztidin, mely egy fontos fehérje- és enzim-alkotóelem, a vas hasznosulását segíti elő azáltal, hogy a Ferritin nevű vastároló fehérje képzésében aktív szerepet játszik.

A B12-vitamin és a folsav hozzájárulnak a normál sejtosztódáshoz.

Ajánlott adagolás: napi 1 kapszulát bő vízzel bevenni

Hatóanyagok a napi ajánlott adagban (1 kapszula): Vas: 14mg, C-vitamin: 100mg, Hisztidin: 25mg, B12-vitamin: 2,5 µg, Folsav: 400 µg.

Összetevők: vas-II-glukonát, tömegnövelőszer (mikrokristályos cellulóz), aszkorbinsav, csomósodástgátló (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid), zselatin, L-hisztidin, színezékek (titán-dioxid, vörös vasoxid, sárga vasoxid), cianokobalamin (0,1%), folsav. 

Kiszerelés 32 db kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! A napi ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot!