Verbena cukorka zsálya kivonattal 32g

230 Ft

Leírás

Verbena cukorka zsálya kivonattal és C-vitaminnal. A Verbena töltött cukorkák valódi gyógynövény-kivonatokat tartalmaznak. Egy Verbena cukorka elfogyasztása talán a legélvezetesebb módja, hogy a gyógynövények hatóanyagait a szervezetünkbe juttassuk.

A Verbena gyógynövényes töltött keménycukorkák teljes mértékben gluténmentesek, azaz nincs az összetevői között gluténtartalmú alapanyag és a gyárban, ahol a gyártás folyik, nem gyártanak semmilyen gluténtartalmú élelmiszert, ezért ezen termékek nem is szennyeződhetnek. Ezenkívül sem összetevőkben, sem nyomokban nem tartalmazhat tejszármazékot és bármilyen magvakat, mogyoróféleségeket.

Összetevők: glükóz szirup, cukor, glükóz-fruktóz szirup, méz 1%, étkezési sav: (citromsav), zsálya kivonat 0,03%, aroma, természetes színezék (citrom, rozmaring), C-vitamin, aroma, természetes mentol, alkohol, színezék (kárminsav).

Átlagos tápérték/100g termék: Energia: 1630 KJ/389 kcal, Fehérje: 0,1g, Szénhidrát: 94g (ebből cukor: 78g), Zsír: 0,1g (ebből telített zsír 0g), Só 0g, C-vitamin 80 mg.

Kiszerelés: 32g