Vese meridián tea – Dr. Chen

1 410 Ft

Leírás

A vese meridián tea holisztikus szemlélet alapján összeállított tea gyógynövények és szárított gyümölcs keverékéből. A Vese meridián tea hatóanyagai révén hozzájárulhat a vese Qi és Yin energiájának pótlásához, a vese tisztításához, elősegítheti a vese megfelelő keringést. A vese az életenergia központja. Szerepet játszik a szervezetben keletkező salakanyagok eltávolításában.

A mezei zsurlót hagyományosan a vese kiválasztó funkciójának támogatására használják. Az édesgyökér segít fenntartani a húgyúti rendszer egészséget. A japán som gyümölcse támogatja az urogenitális rendszer egészségét.

A vese egészsége érdekében ügyeljen alkohol és só fogyasztására. Alsó végtagjait és derekát óvja a nedvességtől és a hidegtől (pl. hideg víz). Ne merítse ki szervezetét, ne hajszolja túl magát.

Összetevők: japán som gyümölcs, csűdfű gyökér, kúszó magnólia, mezei zsurló, sáfrány virág, édesgyökér őrlemény, cékla őrlemény, csalánlevél, aszalt szilva.

Felhasználás: egy teafiltert öntsön le 2,5-3 dl forrásban lévő vízzel, hagyja állni 15-20 percig. Naponta 1-2 csésze tea elfogyasztása javasolt. Ajánlott kúraszerűen (2-3 hónapig) folyamatosan alkalmazni, majd szükség szerint egy hét szünet után a kúra megismételhető. Összetevőiből adódóan természetes édes íze van az elkészített teának.

Kiszerelés: 20 filter (20×2,5g)