Yamuna borsmenta rozmaring masszázsolaj

2 890 Ft

Leírás

A Yamuna borsmenta rozmaring masszázsolaj paraffin- és színezékmentes masszírozó olaj. Növényi alapú készítmény. Az olajban található borsmenta azáltal, hogy javítja a vérkeringést, enyhíti az izomfájdalmakat és ellazítja az izmokat. A rozmaringolaj szintén vérkeringést serkentő hatású, rándulások esetén kiváló szolgálatot tesz. A masszázsolaj használata ajánlott testedzés, izomláz, megterhelő fizikai munka után, illetve fizikoterápiás kezelések időszakában.

Az olaj Olus oil összetevői teljes egészében növényi eredetűek, különféle növényi olajokból nyert trigliceridek és zsírsavak keveréke. A Cosing hivatalos funkció besorolása szerint bőrpuhító hatású összetevő.

Alkalmazás: Vigye fel a kívánt mennyiségű olajat a tiszta, sérülésmentes bőrfelületre és masszírozza el! A masszázs során kiválóan csúszik.

Összetevők: Olus Oil, Mentha Piperita Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Limonene, Linalool

Kiszerelés: 250ml

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Tiszta és sérülésmentes bőrfelületen alkalmazza! Használat előtt végezzen bőrpróbát! Kerülje a nyálkahártyával való érintkezést, ügyeljen rá, hogy szembe és szájba ne kerüljön.