Zöldkagyló kapszula – Seaton

8 000 Ft

Leírás

A mozgásszervi betegségek megelőzésében és terápiájában a zöldkagyló készítmény az egyik legfontosabb természetes eredetű és nagy hatékonysággal bíró tápanyag, amely mellékhatásoktól mentesen, pozitív hatást fejt ki az időskori kopás, a teniszkönyök, a gyulladásos ízületekre, a reumatikus panaszokra, sportsérülésekre, műtétek utáni szövet visszaállításra.

A Seatone zöldkagyló kapszula alapját adó újzélandi taréjos zöldkagyló egy speciális kagyló faj, ami csak Új-Zéland partjainál a világ legtisztább tengervizeiben él. A jelenleg ismert leggazdagabb glükozamin-forrás (az élőszervezetek kötő-támasztó szöveti vázát felépítő összetett fehérje-szénhidrát molekulák), ezért kagyló-farmokon speciális körülmények között, rendszeres ellenőrzés mellett tenyésztik. Egyetlen ilyen kagyló naponta 300 l tengervizet szűr át magán (táplálék és oxigénforrás), ennek köszönhetően a kagyló húsa rendkívül gazdag biológiailag aktív  anyagokban.

A feldolgozás gyógyszergyári körülmények között (a legszigorúbb nemzetközi előírásoknak megfelelően) történik. A Seatone termékekben tisztított, koncentrált újzélandi kagyló kivonat található. A kapszulák is gluténmentes zselatinból készülnek, ami kíméli az emésztő traktust és lehetővé teszi, hogy a hatóanyagok közvetlenül a gyomor mögötti vékonybél szakaszból szívódjanak fel.

Javasolt adagolás: 2x 1-3 kapszula naponta

Összetevők: tarajos zöldkagyló kivonat (230 mg/kapszula), zselatin

Kiszerelés: 120 db kapszula