Áfonyabogyó 50g – Fitodry

400 Ft

Leírás

Áfonyabogyó

„A termések érfalvédő hatásának mechanizmusa ismert. Csökkentik a hajszálerek kóros törékenységét. Javítják a látószerv alkalmazkodását. Jók a tapasztalatok idült vastagbélhurutban szenvedők kezelésében is.”

(Forrás: Bernáth Jenő Vadon termő és termesztett gyógynövények)

Alkalmazása: A termésekből 1 evőkanálnyi fogyasztható rendszeresen akár aszalva, akár dzsem formájában. Süteményekbe vagy azok díszítésére is kiválóan alkalmas.

Kiszerelés: 50g

Allergén információ: A termék mustármagot és zellert is felhasználó üzemben készült.

A gyógynövények gyógyászati célra történő felhasználása előtt kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze véleményét, aki az állapotának, korának, gyógyszerszedési szokásainak ismeretében egyénre szabottan tud tanácsot adni, az alkalmazható gyógynövény(ek) módjáról, időtartamáról, készítmények hatásairól, vagy az alkalmazott gyógyszerekkel való kölcsönhatásokról!

Bármely összetevővel szemben tapasztalt egyéni túlérzékenység esetén a növény további felhasználása egészségre veszélyes, a jelentkező tünetekkel célszerű szakorvoshoz fordulni. Várandósság és súlyos megbetegedések esetén a gyógynövény-terápia alkalmazása előtt ajánlott a kezelőorvos vagy gyógyszerész szakvéleményének kikérése.

A gyógynövényekről szóló tájékoztatás a szakkönyvekben, illetve a gyártók és forgalmazók által megjelentetett információkon alapulnak. Ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.