Csalánlevél 80g – Fitodry

580 Ft

Leírás

Csalánlevél

Felhasználási javaslat: „Vértisztítóként, vizelethajtónak, általános erősítőnek, köhögés csillapítására isszák”
Forrás: Rápóti-Romváry: Gyógyító növények

Alkalmazása: 3 evőkanál szárított levelet tegyen 5 dl forrásban levő vízbe és 10 percig hagyja ázni. Szűrés után fogyasztható. Napi adag: 4-6 csésze

Kiszerelés: 80g
A gyógynövények gyógyászati célra történő felhasználása előtt kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze véleményét, aki az állapotának, korának, gyógyszerszedési szokásainak ismeretében egyénre szabottan tud tanácsot adni, az alkalmazható gyógynövény(ek) módjáról, időtartamáról, készítmények hatásairól, vagy az alkalmazott gyógyszerekkel való kölcsönhatásokról!

Bármely összetevővel szemben tapasztalt egyéni túlérzékenység esetén a növény további felhasználása egészségre veszélyes, a jelentkező tünetekkel célszerű szakorvoshoz fordulni. Várandósság és súlyos megbetegedések esetén a gyógynövény-terápia alkalmazása előtt ajánlott a kezelőorvos vagy gyógyszerész szakvéleményének kikérése.

A gyógynövényekről szóló tájékoztatás a szakkönyvekben, illetve a gyártók és forgalmazók által megjelentetett információkon alapulnak. Ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.