GAL argentin marhakollagén por

5 800 Ft

Leírás

Az Argentin Marhakollagén por peptid formájában, vagyis hidrolizálva tartalmazza a kollagént. Legelőn tartott, füvet legelő szarvasmarhától, kíméletes állattartásból származik. Ellenőrzött tisztaságú, lágy ízű termék, mely előemésztett formájának köszönhetően megfelelően felszívódik és emésztésünket sem terheli.

Bármilyen folyadékba belekeverheti, vagy akár müzlibe, smoothie-ba is adagolhatja.  A rendkívül kíméletes állattartásból származó alapanyaga mellett a GAL Marhakollagén peptideket immár az eddigieket is felülmúló tulajdonságok, tökéletes oldhatóság, semleges íz és zamat jellemzik. Az I-es típusú kollagénektől elvárt hatás eléréséhez továbbra is napi 10 gramm szedését javasoljuk.

A kollagén egy óriásfehérje, ami nagy mennyiségben található meg bőrünkben, csontunkban és porcainkban. Az állati bőr, csont és porc elfogyasztásával (pl csontleves, kocsonya, stb) hozzá is juthatunk sok kollagénhez, azonban ez nagyon nehezen emészthető. A kollagén az emésztés során kisebb alkotóira, peptidekre, majd egy része utána aminosavakra bomlik, így jut a véráramba, hogy aztán a bőrben és ízületekben kifejthesse hatását.

Adagolás: Napi 10g (1 púpozott evőkanál) fogyasztása javasolt napi 1 vagy 2 alkalommal. Íze nincs, de enyhe szaga miatt érdemes narancslébe, kakaóba vagy valamilyen ízesített italba keverni.

Összetétel: kollagén peptidek (hidrolizált marhakollagén)

Kiszerelés: 300g