GAL Omega-3 Eco kapszula

6 250 Ft

Leírás

A GAL Omega-3 Eco természetes halolaj-koncentrátumot tartalmazó étrend-kiegészítő. A termékben a Golden omega halolaj-koncentrátum természetes változatát alkalmazzák, mert:

  • nulla ökológiai lábnyommal állítják elő a vadon élő apró halakból, a halászatnál figyelnek a biodiverzitás megőrzésére és a modern előálllítási technológia során nem keletkezik semmilyen felesleges hulladékanyag.
  • a halak feldolgozása a kifogás után azonnal megkezdődik, nincs tárolás.
  • Az eleve tiszta halakból nyert olajat még molekulárisan is tisztítják egy új, szabadalmaztatott eljárással, aminek köszönhetően 2-3x-os az omega-3 tartalom és semmilyen szennyeződés sem detektálható.
  • A frissesség megőrzése érdekében vörös pálmagyümölcshúsból nyert természetes E-vitamin-komplexből (8 -féle tokoferol+tokotrienol) és görög zsályából álló antioxidánst alkalmaznak.

Adagolás: Napi 1 kapszula fogyasztása javasolt, étkezés közben

Hatóanyag/napi adag (1 kapszula): Omega-3 zsírsavak 700 mg (ebből EPA 350 mg, DHA 250 mg, DPA és egyéb omega-3 zsírsavak 100 mg), GAL természetes antioxidáns-keverék 6 mg.

Összetevők: Golden omega halolaj-koncentrátum (természetes ún. TG változat), kapszulahéj: zselatin, glicerin, tisztított víz, természetes antioxidáns: vegyes tokoferolok és tokotrienolok, zsálya-kivonat, édesítőszer: szteviol glikozidok, kristályvanilin.

Kiszerelés: 60 db kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! A készítmény nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!