Harkányi thermál gyógyvízkrém

1 300 Ft

Leírás

Harkányi thermál gyógyvízkrém.

A Harkányi gyógyvíz – mikro- és nyomelem-tartalmánál fogva – kiválóan alkalmas mozgásszervi panaszok esetén a bőrön keresztül bejuttatva a köszvény, a reumatikus-, ízületi-gyulladásos folyamatok csökkentésére és kezelésére. Könnyen felszívódó, zsíros nyomot nem hagyó, hatékonyan hidratáló és az oldott mikor- és nyomelemeket a bőr mélyebb rétegeibe is bejuttató masszázskrém nagy mennyiségben tartalmazza a helyi gyógyvizet.

A krémben levő E-, B1-, B3- és B5-vitaminok a bőrhám regenerációs folyamatait felgyorsítják, hozzájárulnak a fájdalomérzet csökkentéséhez. A krémbe nagy mennyiségben bedolgozott speciális kamilla-kivonat: ízületi és izomgyulladásos folyamataiból eredő panaszok kezelésére kiválóan alkalmas. A krémben alkalmazott vitaminok a rozmaring illóolajával elősegítik a gyulladásos folyamatok gyors befejeződését. Neuralgia (idegzsába) és isiász esetén, valamint alsó végtagok keringési zavaraiban (alacsony vérnyomás esetén) is javallt az alkalmazása.

Alkalmazása: A krémet használhatjuk alkalomszerűen vagy gyakori fájdalom esetén kúraszerűen. Kenjük a fájdalmas testrészre és enyhe mozdulatokkal masszírozzuk a bőrbe. Kúraszerű használata esetén a krémet naponta többször (2-3-szor) célszerű használni akkor is, ha a fájdalom éppen nem jelentkezik. A rendszeres használat csökkenti a fájdalom kialakulásának gyakoriságát és annak erősségét. Egy kúra időtartama kb. hét nap.

Kiszerelés: 75g