Interherb citromfű extraktum kapszula 60db

2 420 Ft

Leírás

Interherb citromfű extraktum kapszula a kiegyensúlyozott, nyugodt idegrendszerért. A citromfű kivonata hozzájárul a jó közérzethez, a lelki egyensúlyhoz, az optimális relaxációhoz és a nyugodt, pihentető alváshoz. A normál idegállapotnak pozitív hatása van az akaratunktól független élettani funkciókra is, így például az emésztésre vagy a bélmozgásra. A citromfű elsősorban jellegzetes illóolaja miatt vált ismertté és közkedvelté már a középkori kolostorkertekben is. Innen ered évszázadok óta ismert biztonságos és eredményes felhasználása feszült, ideges élethelyzetekben.

Hatóanyag-tartalom a napi 1 kapszulában: citromfű kivonat: 80 mg (ebből tannin: 10 mg).

Összetevők/kapszula: 80 mg citromfű levél kivonat, tömegnövelők: mikrokristályos cellulóz, zselatin, színezék: titánium-dioxid, csomósódást gátló anyagok: magnézium-sztearát, talkum, kolloid-szilicium-dioxid.

Adagolás: Feszült időszakban, napközben 1 kapszulát rágás nélkül nyeljen le. A nyugodt, pihentető alváshoz lefekvés előtt 1 kapszula bevétele javasolt. Függőséget, reflex tompulást nem okoz, bódító hatása nincs.

Kiszerelés: 60 db kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot.