Jutavit Ginkgo biloba Forte 120mg magnéziummal

1 950 Ft

Leírás

A Jutavit Ginkgo biloba forte kapszulánként 120 mg ginkgo kivonatot tartalmaz magnéziummal kiegészítve. A ginkgo flavonoidok hozzájárulhatnak a perifériás keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz. A Ginkgo biloba hozzájárulhat az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához.

A magnézium hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

Adagolás: napi 1 kapszulát reggel egészben vízzel lenyelni.

Hatóanyag 1 kapszulában: ginkgo biloba-kivonat: 120 mg, ebből ginkgo-flavonglikozid: 28,8 mg, terpénlakton: 7,2 mg.

Összetevők: magnézium-oxid, ginkgo biloba kivonat, zselatin, tömegnövelő szer (dikalcium foszfát), csomósodást gátló (szilícim-dioxid), kapszulahéj színezék (titán-dioxid, kinolin sárga, vörös vasoxid, patent kék).

Kiszerelés: 50 db kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! A termék fogyasztása terhesség, szoptatás, véralvadásgátló szerek szedése esetén, illetve műtéteket megelőzően nem javasolt, mert növelheti a véralvadási időt. Befolyásolhatja a vércukor szintet, ezért cukorbetegek a termék használata előtt konzultáljanak orvosukkal. A kinolin sárga a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.