Jutavit Szem-Lutein Pro 40 mg

8 700 Ft

Leírás

A Jutavit Szem-Lutein Pro extra magas lutein tartalommal (tablettánként 40 mg) támogatja a normál látás fenntartását. Alkalmazása javasolt a szem egészségének megőrzéséért és a normál látás fenntartásához. Ajánlott gyakori képernyőhasználat mellett (pl. okostelefon, tablet, számítógép) vagy rossz világítási viszonyok között dolgozóknak (pl. éjszakai vezetés).

A lutein a retina és a szemlencse egyik összetevő anyaga.

Az A- és B2-vitamin (Riboflavin), valamint a cink hozzájárul a normál látás fenntartásához.

A cink részt vesz az A-vitamin normál anyagcseréjében. A C- és E-vitamin, a B2-vitamin, a réz, a cink és a szelén hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Adagolás: napi 1 tablettát reggel étkezés előtt felnőtteknek. A készítményt ajánlott legalább 6 hónapon keresztül fogyasztani.

Hatóanyag/tabletta: Lutein: 40 mg, Zeaxantin 3 mg, C-vitamin: 100 mg, E-vitamin: 15 mg, B2-vitamin: 3 mg, A-vitamin 800 µg, Cink: 15 mg, Réz 1,2 mg, Szelén: 100 µg.

Kiszerelés: 90 db tabletta

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot.