Leírás
A Natura magyaros fasírtpor nagyon egyszerűen elkészíthető ételalapanyag. A fasírtporhoz csak vizet kell adni, megformázni a kívánt formára és sütés után fogyasztható is.
Elkészítése: A csomag fasírtport (250g) kikeverünk 300 ml vízzel, 30 perc pihentetés után pogácsákat formálunk belőle és forró olajban kisütjük.
Összetevők: kukoricakeményítő, kuszkusz, zabpehely, zsemlemorzsa (búzaliszt, víz, só, élesztő), zabpehelyliszt, napraforgó, burgonyapehely, lenmag-, árpa-, búza-, rozspehely, tengeri só, vöröshagyma, sárgarépa, paszternák, póréhagyma, fokhagyma, petrezselyemzöld, fűszerpaprika, fűszerek.
Kiszerelés: 250 g
Allergén információ: A készítmény glutént tartalmaz (zab, búza, rozs, árpa).