Neuston kámfor illóolaj 10 ml

800 Ft

Leírás

A Neuston kámfor illóolaj 100%-os tisztaságú természetes illóolaj. Alkalmazható krémek, kenőcsök és szappanok, valamint kozmetikai termékek készítéséhez. Aromalámpákhoz párologtatáshoz, szaunázáshoz.

Frissítő hatású illóolaja elősegíti a könnyű légzést és a légutak megtisztulását. A kámfor a végtagok barátja, lábfürdőként alkalmazva serkenti az egész test vérkeringését, sportolás előtt bedörzsölve magunkat megelőzhetjük az izomhúzódások és görcsök kialakulását. Borogatásként lázcsillapításra ajánlott. Csillapítja a fájdalmat és a viszketést, így rovarcsípések és vízhólyagok kezelésére is használhatjuk. Kimerültség, kedvetlenség esetén a kámforolaj párologtatása megnyugtatja az idegeket és javítja az általános kedélyállapotot.

Előállítás: Az illóolajat vízgőz desztillációval állítják elő a kámforfa leveleiből.

Összetétel, hatóanyagok: eukaliptol (1,8-cineol), monoterpének, cineol és borneol

Kiszerelés: 10 ml

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Csak külsőleg alkalmazható, szembe, szájba nem kerülhet! Lenyelve ártalmas, azonnal orvoshoz kell fordulni. Alkalmazása tilos terhesség és epilepszia esetén, valamint 6 éves kor alatt. Az illóolaj felnőtt korban is csak külsőleg alkalmazható!