Szegfűszeg illóolaj – Medinatural

1 700 Ft

Leírás

A szegfűszeg illóolaj antibakteriális tulajdonságai okán gyakori összetevője a fogkrémeknek, szájöblítőknek, torokspraynek. A fogínygyulladás kezelésében és a szájüreg higiéniai ápolásában is jó eredménnyel használható. A szárított virágrügyben található eugenol illóolaj erős érzéstelenítő hatásának köszönhetően a szegfűszeg csillapítja a fogfájást és különféle fogászati problémák kezelésére is alkalmas. Ha a szegfűszeg illóolajával átitatott vattacsomót helyezünk a fájós fogra, akkor a fájdalom pillanatok alatt enyhül.

10 ml hígítatlan, laboratóriumban bevizsgált 100%-os természetes illóolaj, amely semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz.

A Medinatural illóolajok szigorú, gázkromatográfiás, valamint fizikai, kémiai, mikrobiológiai megfelelőségi vizsgálatnak alávetett, laboratóriumban bevizsgált 100%-os természetes illóolajok.

Illat: meleg édes, átható fűszeres illat.

Ajánlás: légterek frissítésére, párologtatáshoz, masszázshoz, szaunázáshoz, szájvíz készítésére.

Kiszerelés: 10 ml

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Külsőleg! Szembe, nyálkahártyára, sérült bőrfelületre ne kerüljön! A bőrön hígítatlanul ne használja, használat előtt végezzen bőrpróbát. Ne használja érzékeny bőrön! (bőr és nyálkahártya izgató!)