Szerves máriatövis + kolin tabletta – Natur Tanya

3 200 Ft

Leírás

A Natur Tanya szerves máriatövis + kolin tabletta hozzájárul a máj és epe egészségéhez és a toxikus anyagok eltávolításához a szervezetből.

A termék 80% szilimarin tartalomra standardizált máriatövis kivonatot és kolin-bitartarátot tartalmaz. A máriatövis hozzájárul a normál májfunkcióhoz, az epe egészségének megőrzéséhez és a toxikus anyagok szervezetből való eltávolításához. Hozzájárul a májszövetek és a sejtek normális regenerációjához és az emésztés támogatásához. A kolin az emberi szervezetben természetesen előforduló összetevő. A kolin hozzájárul a normál májműködés fenntartásához, valamint részt vesz a normál zsíranyagcserében és a homocisztein-anyagcserében.

Hatóanyag/napi adag (1 tabletta): Máriatövis 200 mg (ebből standardizált szilimarin 160 mg), Kolin-bitartarát 211,8 mg (ebből kolin 85 mg).

Adagolási javaslat: napi 1 tabletta bő vízzel lenyelve

Összetevők: tömegnövelő szer (szorbit), maltodextrin, kolin-bitartarát, máriatövis mag kivonat, fényezőanyag (zsírsavak), csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid).

Kiszerelés: 60 db tabletta

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot.