Tafedim tea

2 700 Ft

Leírás

A Tafedim tea hatása gazdag hatóanyag tartalmával magyarázható a népgyógyászati tapasztalatok és a kutatási eredményeket leíró szakirodalmak alapján.

A tafedim tea használata ajánlott, ha Önnek enyhe lefolyású gyomor és bélpanaszai vannak, úgy mint enyhe hasmenés, gyomorfájás, gyomor- és bélgörcs esetén. A készítmény fogyasztását 12 éves kortól ajánljuk.

Hatóanyaga az Euphorbia hirta nevű gyógynövény szárított részei. Az Euphorbia hirta Indiában őshonos, de a világ számos, trópusi területén megtalálható. Manapság a világon igen sok országban elérhetőek különböző kivonatai.

Ellenjavallat: Ha Önnek olyan erős hasmenése van, amely hasi görcsökkel és/vagy hányingerrel társul, feltétlen forduljon orvoshoz. A készítmény biztonságos alkalmazásáról megfelelő adatok nem állnak rendelkezésre, ezért terheseknek és szoptatós anyáknak a tea fogyasztását nem ajánljuk.

Alkalmazási mód: 1 filter tasakot 2 dl forró vízbe kell tenni és 10 percig állni hagyni, majd kiemelni. A megfelelő hőmérsékletű teát éhgyomorra vagy két étkezés között cukormentes ízesítéssel vagy anélkül kortyolgatva kell fogyasztani.
Felnőtteknek: naponta 2-3 x 1 filter
12 éven felüli gyermekeknek: naponta 2 x 1 filter.

Kiszerelés: 25 filter