Búza csíráztatásra – Rédei

470 Ft

Leírás

A Rédei búza csíráztatásra alkalmas alapanyag. A búzacsíra az első 3-4 napon a legédesebb ízű. Sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Kiváló sajtokhoz, tésztafélékhez, túróban és saláta-keverékben. Használhatjuk salátákhoz, szendvicsekhez, főzéshez, vagy nyers ivólevet készíthetünk belőle.

Csíráztatás: Tegyünk 2 evőkanál búzamagot egy szűrőbe, jól mossuk meg folyó víz alatt és egyenletesen osszuk el a csíráztató edényben. Helyezzük 20 Cº-os világos helyiségbe, vigyázva arra, hogy ne legyen kitéve direkt napsütésnek. Naponta friss vízzel öblítsük át. A víz soha ne álljon a magokon, mindig csepegtessük le, hogy elkerüljük a rothadást. 3-4 nap után kész a csíranövény. Hűtőszekrényben 1 hétig tárolható.

Kiszerelés: 50g