GAL Flóra Rost komplex

6 950 Ft

Leírás

A Gal Flóra Rost komplex az anyatej támogató erejét biztosítja felnőttek számára is. A Bimuno az anyatejben is megtalálható vízoldékony rostok, az ún. glaktooligoszacharidok (GOS) egy speciális arányú keveréke. Hatásában és szerkezetében is nagyban különbözik mind a hüvelyesekben található GOS-tól, mind a többi GOS terméktől, amelyeket szervezetidegen enzimekkel állítanak elő. A Bimuno-t egy, az egészséges bélflórát és anyatejet jellemző baktérium segítségével hozzák létre és klinikai vizsgálatok sora igazolja hatását. Egyedi szerkezetének és arányainak hála, a kártékony bélbacilusokat nem táplálja, így nem okoz problémákat azoknak sem, akik a hagyományos prebiotikumoktól puffadnak, vagy egyéb kellemetlen hatásokat tapasztalnak. SIBO esetén is szedhető.

Bár a Bimuno -t tejsavóból állítják elő, egy adagja kevesebb tejfehérjét tartalmaz, mint egy csepp tej huszadrésze, laktóz-tartalma is kevesebb, mint egy teáskanálnyi tejé.

Alkalmazási javaslat: Felnőtteknek napi 1-2 teáskanálnyi (2,5-5g) folyadékban oldva. Gyermekeknek testsúlyarányosan.

Hatóanyag/2,5g: Rost 2,2g (ebből Bimuno 1,4g).

Összetevők: Bimuno béta-galactooligoszacharidok keveréke (tejsavóból előállítva), mikronizált bambuszrost.

Kiszerelés: 150g

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot.