Ginkgo biloba + Lecitin kapszula – Dr. Chen

3 000 Ft

Leírás

A Dr. Chen Ginkgo biloba + lecitin kapszula hatóanyagainak köszönhetően támogatja a megfelelő agyműködést, ideális idős korban és vizsgákra való felkészülés időszakában. A lecitin hozzájárul a sejthártyák stabilitásához, ezáltal az optimális sejtműködéshez, valamint a megfelelő agyműködéshez.

Lecitin fogyasztása elsősorban tanulási időszakban és idősek esetén javasolt. A ginkgo flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, ezáltal a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához. Keringésre gyakorolt hatásának köszönhetően támogatja az időskori agyműködés megfelelő szinten tartását. Az E-vitamin segít a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében. 

Adagolás: napi 1 kapszula szedése javasolt bő folyadékbevitellel.

Hatóanyag a napi 1 kapszulában: E-vitamin: 2,4 mg, Ginkgo biloba kivonatból ginkgo flavonoid: 4,32 mg, szójalecitin: 1000 mg.

Összetevők: szójalecitin (1000mg/kapszula), zselatin, ginkgo biloba kivonat (18 mg/kapszula), E-vitamin.

Kiszerelés: 30 db kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! Fogyasztása terhesség, szoptatás, véralvadásgátló szerek szedése esetén, műtéteket megelőzően nem javasolt, mert növelheti a véralvadási időt. Befolyásolhatja a vércukor szintet, ezért cukorbetegek a termék használata előtt konzultáljanak kezelőorvosukkal.