Hair caps plus (Haj szépség kapszula) – JutaVit

2 570 Ft

Leírás

A Hair caps plus hatóanyagai a köles, a cisztein és B5-vitamin kombinációja segíti az egészséges haj, köröm növekedést és a hajgyökerek anyagcseréjét. A búzacsíraolaj javítja a bőr állapotát, rugalmasságát és feszességét, elősegíti a természetes bőrsejtek megújulását.

A Biotin hozzájárul a haj, bőr normál állapotának fenntartásához. Az A-vitamin hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához és szerepet játszik a sejtek differenciálódásában. A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban. Az E-vitamin hozzájárulhat a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A B1 vitamin és Biotin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A pantoténsav (B5) hozzájárul a D-vitamin és egyes ingerületvivő anyagok normál szintéziséhez és anyagcseréjéhez.

A hajszálak főként keratin fehérje molekulákból épülnek fel, ezek építőelemei a metionin aminosavak.

Adagolás: napi 2×1 kapszulád folyadékkal egészben lenyelni.

Hatóanyag/napi 2 kapszula: Búzacsíra olaj 560 mg, Arany köles kivonat: 300 mg,Metionin 12 mg, Pantoténsav (B5) 10 mg, E-vitamin 10 mg, B1-vitamin: 1,5 mg, A-vitamin 800 µg, Biotin (H-vitamin) 60 µg, D3-vitamin 10 µg.

Kiszerelés: 60 db kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől gondosan elzárandó. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot!