Natura zsázsa csíráztatásra 200g

990 Ft

Leírás

A Natura zsázsa csíráztatásra alkalmas mag. A kicsíráztatott zsázsa önmagában is ízletes, de szendvicsekre, köretek kiegészítésére vagy ételeink díszítésére is felhasználhatjuk. Dúsíthatunk vele margarint vagy szendvicskrémeket, de növelhetjük egyes főzelékek, húsos ételek vagy párolt zöldségek vitamin- és ásványi anyag tartalmát is.

Ajánlott nyersen – hőkezelés nélkül – fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben!

Áztatási idő: 12 óra.

Öblítés: naponta kétszer

Csíráztatási idő: 2-4 nap

Kiszerelés: 200g

Allergén információ: Nyomokban glutént és szezámmagot tartalmazhat.