Retekmag csíráztatásra 200g – Natura

940 Ft

Leírás

A  Natura retekmag csíráztatásra alkalmas alapanyag. A kicsíráztatott retekmag önmagában is ízletes, de szendvicsekre, köretek kiegészítésére vagy ételeink díszítésére is felhasználhatjuk. Dúsíthatunk vele margarint vagy szendvicskrémeket, de növelhetjük egyes főzelékek, húsos ételek vagy párolt zöldségek vitamin- és ásványi anyag tartalmát is. Ajánlott nyersen – hőkezelés nélkül – fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Enyhén csípős ízű.

Áztatási idő: 8 óra.

Öblítés: naponta kétszer.

Csíráztatási idő: 3-4 nap.

Csírahossz: kb. 2-3 mm.

Kiszerelés: 200g

Allergén információ: A termék glutént és szezámot feldolgozó üzemben lett csomagolva.