U-vitamin kapszula

2 510 Ft

Leírás

Az U-vitamin elsősorban az immunrendszert erősíti, valamint megkönnyíti a sejtek regenerációját. Az U-vitamin fogyasztása kúraszerűen javasolt évente egy-két alkalommal egy hónapig, illetve műtétek előtt és után.

Az U-vitamin vízben oldódik, ezért az emberi szervezet csak időlegesen tudja tárolni az oldékonysága miatt. Ezért van szükség, időnkénti jelentősebb utánpótlásra, annak érdekében, hogy a szervezet gyors regenerációs képessége megmaradjon.

Az U-vitamin (S-methyl-methionine-sulfonium-chloride) fehér kristályos por, mely vízben oldódik. Kapszulázott formában zselésedésre hajlamos! A szóban forgó molekula felfedezését követően, a tulajdonságai alapján a vitaminok közé lett besorolva és az U-vitamin nevet kapta.

További kutatások alapján kiderült, hogy molekula szerkezete alapján a methionin családba tartozik, de az eredeti elnevezése – U-Vitamin – mindmáig megmaradt.

Adagolási javaslat: napi 1-2 kapszula étkezés közben vagy után.

Összetevők: u-vitamin 300mg/zselatin kapszula

Kiszerelés: 30 db kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A napi adagot ne lépje túl! Ha Ön terhes, szoptat vagy bármilyen gyógyszert szed, konzultáljon orvosával a használat előtt.