Biomed ginkgo 10 kapszula

1 580 Ft

Leírás

A Biomed ginkgo 120 kapszula ginkgo biloba kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. A Ginkgo biloba hatóanyagai hozzájárulnak a vérkeringés és az agyi vérellátás normál működéséhez, ezáltal a memória és a kognitív képességek megőrzéséhez. Hozzájárul a megfelelő szellemi teljesítőképesség fenntartásához az életkor előrehaladtával.

Adagolás: felnőtteknek naponta 1 kapszula. Legalább 8 hétig javasolt az alkalmazása. Lehetőség szerint étkezés után, bő folyadékkal vegye be.

Hatóanyag/napi adag (1 kapszula): Ginkgo biloba levél kivonat 120 mg (melyben flavon glikozid tartalom 24%, terpén lakton tartalom 6%).

Összetevők: mikrokristályos cellulóz (tömegnövelő szer), ginkgo biloba kivonat, hidroxi-propil-metil-cellulóz (növényi kapszulahéj), színezék (kalcium-karbonát), csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, kolloid szilícium-dioxid).

Kiszerelés: 30 db kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot!