Dr. Chen szerves magnézium Ginkgo Forte tabletta

2 110 Ft

Leírás

A Dr. Chen szerves magnézium Ginkgo Forte tabletta támogatja az ideg és normál keringési rendszert. A magnézium és a B6-vitamin hozzájárulnak az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság csökkentéséhez.

A magnézium szükséges a normál izomműködéshez. Részt vesz a szervezet energiatermelő folyamataiban, a fehérjeszintézisben, illetve a sejtosztódási folyamatokban.

A macskagyökér hozzájárul a feszített életstílus okozta stressz legyőzéséhez.

A ginkgo flavonoidok támogatják a vérkeringést, ezáltal a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátását. Hozzájárul az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához.

Összetevők 1 tablettára: magnézium-laktát (1000 mg), Ginkgo biloba kivonat, macskagyökér (Valeriana officinalis) kivonat, térfogatnövelő: magnézium-sztearát, filmbevonó: HPMC, PEG, tömegnövelő szer: mikrokristályos cellulóz, hordozóanyag: kalcium szulfát, B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid).

Hatóanyagok napi 1 tablettára: 1000 mg magnézium-laktát (össz. magnézium 121 mg, RDA 32,3%), Macskagyökér (Valeriana officinalis) kivonat: 50 mg, B6-vitamin: 1,4 mg (RDA 100%), Ginkgo biloba kivonat: 60 mg.

Adagolás: Napi 1 tabletta folyadékkal lenyelve.

Kiszerelés: 30 db tabletta

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A javasolt napi adagot ne lépje túl!