Rozmaring krém dupla – Biomed

1 740 Ft

Leírás

A Biomed rozmaring krém dupla kiszerelésben forgalomba kerülő terméke. A fáradt és sajgó testrészek (váll, könyök, derék, térd) masszírozására ajánlott készítmény. Fokozza a bőr alatti kötőszövetben az anyagcserét. Gyógyszerkönyvi és MSZ minőségű alap- és hatóanyagok felhasználásával készült. Eredeti rozmaring és levendula illóolajokat tartalmaz. Használata ajánlott még nehéz fizikai munka, túrázás, testedzés és sportolás után.

Nem tartalmaz mesterséges szín- és illatanyagokat, valamint állati eredetű anyagokat.

Alkalmazása: A krémet külsőleg alkalmazza tizsta és sérülésmentes bőrfelületen fáradt és sajgó testrészek masszírozására. Vigyen fel kb. 2-3 cm hosszúságú krémet az adott felületre, majd azt körkörös mozdulatokkal a krém beszívódásáig masszírozza a bőrbe. Naponta 3-4 alkalommal ismételje meg.

Hatóanyagai: rozmaring illóolaj (francia), mentol, kámfor, francia levendula illóolaj. Összes hatóanyag tartalom: 7,5%. Mesterséges szín- és illatanyagokat, valamint állati eredetű anyagokat nem tartalmaz!

Kiszerelés: 2 x 70 g

Figyelmeztetés: Mentolra, illetve bármely más összetevőre való érzékenység esetén kerülje a készítmény alkalmazását! Szembe, szájba és azok környékére nem használható. Alkalmazása után mosson kezet! Gyermekek elől elzárva tartandó!